Från den 8/6

Det nlev ett litet uppehåll nu i tio dagar.. Hoppas det inte gör allt för mycket! Kommer nog bli lite så i sommar då jag inte har samma tid över till bloggen och lite dåligt med internet på vissa ställen.. 
 
Men nu ska jag skriva lite vad som hänt sen i söndags! Kommer inte ihåg nå innan :p haha
 
Söndag: Åkte iväg med Vicky o pappa till Mössön/Njutånger. Jag o Vicky blev hämtad där med båt och så åkte vi till Bergön, där mormor hyr sin stuga :) När mormor senare åkte gick vi ut o spelade Kubb, sen tog vi oss ett dopp. Det var 14grader i vattnet som är havet. Sen la vi oss och solade lite innan vi gick upp till stugan igen och åt o spelade kort. 
 
Måndag: Blåste och var mulet.. Hände inte så jättemycket..
Tisdag: Regn och blåst.. Vi gick en svän över berget på eftermiddagen när regnet avtagit lite. Sen spelade vi spel och kollade på film. Faxa åkte även iväg till Brunflo på betäckning.
Onsdag: Fiint väder så vi gick ner o la oss o sola! Först tvättade jag mitt hår i vattnet vilket var 12 grader varmt, eller kallt men plusgrader. Kallt som 17 var det iaf!!!! Sen åt vi lunsch, bytte brygga o sen gick vi upp o spelade spel. Tror det blev tre timmar i solen men endå brännde jag mig :p Aja.. Det gör ju inte ont iaf!
 
 
Tordag: Pappa fyller år!!  
Packade det sista och åkte till Mössön o väntade där på pappa som kom två timmar senare. Åkte till Söderhamn o hämtade mamma. Sen upp till pappa o inte göra så jättemycket.  Firade pappa med lite fika.
Fredag:
 
Åkte in till Järvsö o hämtade min moppe. Körde den tillbaka o sen ka jag mig i sängen o frös ihjäl! F*n vad kallt det var! Sen har det inte hänt så mycket idag heller.. Hjälpte mamma med tårta till pappa o midsommar tårta. Sen vet jag ärligt talat inte vart dagen tog vägen.. 
Imorgon: Mamma o pappa ska på Järvsömarknade men jag vet inte om jag ska med.. Annars vet jag inte vad som händer imorgon.
Till veckan skulle nog Ida komma upp iaf. Den 28/6 är det dans och då kommer Sanna hit!! :D Som jag längtar! Sen den 2/7 är det viskväll o då ska jag o Vicky stå i lotteriet.